VIDEO MARKETINGU
ADRENALINë PëR BIZNESIN

Një zgjidhje e thjeshtë dhe efikase për video marketingun

Njihu me platformën unike dhe të kompletuar për video marketingun online. Përfito lehtësisht nga fuqia e videos për të ndërtuar apo zgjeruar brand-in tënd, rrit klientët potencial, konverto vizitorët në klientë, fito besimin e klientëve dhe përmirëso imazhin tënd.

Përforco historinë e brand-it tënd me video

E ke perfeksionuar mesazhin tënd promocional, është koha t'ja tregosh të gjithëve. Komuniko me një audiencë masive, kudo që ndodhet, duke arritur ndikimin maksimal nga marketingu me video.

Merr vendime inteligjente në video marketing

Përfito statistika të detajuara për çdo vizitor dhe reklamë, të cilat do të ndihmojnë të marresh vendimet e duhura për të qenë sa më i sukseshëm. Platforma jonë të mundëson dhe integrimin me sistemin tënd analizues për statistika më të personalizuara.

Rrit kthimin nga investimi (ROI)

73% e ekspertëve botërorë të marketingut e cilësojnë videon si forma më e mirë për kthimin nga investimi (ROI) wirebuzz.com. ështe befasues fakti që 90% e vizitorëve që janë të interesuar për të blerë një produkt, influencohen për ta blerë nëse ky produkt ka video socialmediatoday.com.
është absolutisht një program shumë i thjeshtë në përdorim, i cili të merr pak kohë për të realizuar një fushatë qoftë banner statik apo video, duke bërë targetimin e duhur në pozicionin premium. Të jep mundësinë të luash me kreativitetin, të tregosh detaje që me imazh vështirë të tregohen e për më tepër ta bësh produktin sa më të prekshëm dhe të kuptueshëm. Përveç thjeshtësisë, akoma më mirë është menaxhimi dhe statistikat e detajuara në çdo kohë për të marrë vendimin e duhur për fushatën duke maksimizuar klikimet dhe shitjet. Vlerësimi im për Abingmedia është 10.

Marcela Allamani, Menaxhere Marketingu në NetTrade Albania

Hapësira Publicitare Premium
Përfito akses të menjëhershëm tek hapësirat publicitare premium në faqet më të klikuara Shqiptare vetëm me një klik.
Ne mundësojmë marrëveshje të shpejta automatike midis reklamuesit dhe publikuesit, duke eliminuar nevojën për negociata me çdo publikues veç e veç
Akses reklamimi në mbi 100 publikues
Reklamo në mediat online më të klikuara në Shqipëri nga një platformë e vetme
Kosto minimale
Mundësi eksplorimi të hapësirave publictare me kosto minimale
Fleksibilitet maksimal
Vendosni buxhetin, ueb-et reklamuese, oraret etj
Marrëveshje të shpejta automatike
Kemi bërë marrëveshjet më të mira për ju me çdo publikues
Transparencë në nivel uebi
Shiko në detaj performancën e reklamës tënde për çdo ueb
Raport i detajuar per çdo reklamë
Çdo shikim i reklamës tënde i analizuar në detaj
Targetim specifik i audiencës
Aftësi e fortë targetuese, duke përfshirë audiencën në bazë të shteteve, paisjeve, orareve etj
Statistika në kohë reale
Statistika të performancës në kohë reale për një përmirësim të menjëhershëm të fushatës për çdo ueb
A JENI GATI Të BëHENI PJESë E PLATFORMëS?
Skuadra jonë do t'ju ndihmojë në çdo hap tuajin drejt suksesit