AM
Imagjinoni reklam�n tuaj
Imagjinoni reklam�n tuaj

P�rfitoni maksimumin nga video juaj

Publikues
Platforma jon� ju mund�son hostimin e videove, monetizimin e shikimeve dhe nj� video player t� personalizuar
REKLAMUES
Platforma jon� mund�son reklam�n tuaj t� shfaqet n� mediat online m� t� r�nd�sishme dhe m� t� klikuara n� Shqip�ri
FUQIA E VIDEOS
Ne ju ndihmojm� t� p�rdorni videon p�r t� p�rfituar nga biznesi juaj n� m�nyr�n m� efektive. Pavarsisht n�se sapo keni filluar biznesin tuaj, ose jeni n� kulmin e suksesit, ju do t� keni teknologjin� m� t� mir�, partner profesional me nj� grup ekspert�sh t� dedikuar ndaj suksesit tuaj.
Pse ABINGMEDIA?
Video, forma m� efektive e komunikimit, e perdorur gj�r�sisht nga mediat online p�r t� p�rcjell� ngjarje t� vogla ose t� m�dha, tashm� �sht� nj� nd�r mjetet me kryesore t� marketingut online.
Ajo t�rheq v�mendjen, ngjall emocion dhe ka qart�si n� mesazhin e saj.
Platforma jon�, si nj� risi n� tregun Shqiptar, i jep mundesin� �do reklamuesi t� jet� prezent n� mediat m� t� klikuara dhe �do publikuesi t� p�rfitoj� maksimumin nga shikimet e videove

CEO Ingrid Shyti

A JENI GATI T� B�HENI PJES� E PLATFORM�S?
Skuadra jon� do t'ju ndihmoj� n� �do hap tuajin drejt suksesit